Information till mäklare

Om föreningen

Föreningen består av 2 fastigheter (fördelat i 4 hus) med 42 nyproducerade bostadsrätter i området Södra Hedvigslund som är beläget i Älta. Området Södra Hedvigslund uppfördes av Småa mellan 2008 och 2017. Inflyttning i Brf Mispeln i Södra Hedvigslund skedde under september 2016 – februari 2017. Här bor och trivs våra medlemmar alldeles intill den fina Hedvigslundparken.

Bostadsadresser

Hus E – Anemonvägen 36
Hus F – Anemonvägen 38
Hus G – Buxbomsvägen 12
Hus H – Buxbomsvägen 14

Gemensamma utrymmen

Vi har gemensam gästlägenhet (hus G), tvättstuga (hus G), trädgårdsbodar och ett stort cykelrum (hus H).

Parkering och odlingslotter

Det finns även möjlighet att hyra parkeringsplats och odlingslott för alla hushåll. För närvarande är det kö till carport, men det finns tillgängliga parkeringsplatser. Kostnaden för parkering är för närvarande 500kr för carport och 350kr för parkering.

Förråd

Alla lägenheter har tillgång till ett eget förråd i källaren.

Faciliteter

Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare, diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn och mikrovågsugn.

TV, bredband och telefon

Varje lägenhet har tillgång till en TV-box samt bredbandsrouter från Telia (Triple-play) som ingår i avgiften med ett standardutbud av tv-kanaler och bredband. TV-boxen och bredbandsroutern ska lämnas kvar vid utfyttning av lägenheten och övertas av den nya medlemmen.

Andrahandsuthyrning

Föreningen är restriktiv med andrahandsuthyrning och godkänner exempelvis ingen andrahandsuthyrning (där föräldrar köpt en lägenhet utan avsikt att bo i lägenheten) till myndiga barn. Vid köp till ett myndigt barn rekommenderar vi att barnet äger minst 10% av lägenheten och därmed blir medlem.

Avgiften

I avgiften ingår värme, vatten, sophämtning samt Telias Triple-play (bredband, tv och telefon). Varje lägenhet betalar parkering och hushållsel.

Trivselregler

Läs trivselreglerna här

Fakturaadress

Brf Mispeln i Södra Hedvigslund, 9982
c/o Sbc
Box 5
851 02 Sundsvall

Organisationsnummer och Kundnummer SBC

Orgnr: 769630-0826
Kundnummer SBC: 9982

Styrelsen, stadgar och årsredovisningar

kontakt@brfmispeln.se

Läs mer om styrelse, stadgar mm här

För mäklarbild

Kontakta SBCs kundtjänst 0771-722 722 eller e-post kundtjanst@sbc.se

Pantsättningar

Allt underlag rörande pantsättningar och avnoteringar ska skickas direkt till SBC utan påskrift/underskrift av styrelsen.

Adress:
SBC
Box 226
851 04 Sundsvall